Bašići: U nesreći ozlijeđeni Pazinjan i Porečanka

policija1.jpg

U sudaru ford focusa, hyundaija getza i autobusa marke Setra s Pazinštine koji se dogodio jutros oko 8.10 sati na mokrom kolniku ceste Pazin – Poreč, nedaleko od mjesta Bašići, ozlijeđeni su 44-godišnji vozač forda iz Pazina i 63-godišnja Porečanka koja je bila putnica u getzu. Zbog očevida je dio ceste bio zatvoren za sav promet od 8.15 do 11 sati.

Na mjestu nesreće neslužbeno smo doznali da je fordom križevačkih registracijskih oznaka upravljao Veseljko Buić, glazbeni promotor i vlasnik agencije V. I. B. iz Pazina koji je, kao i putnica iz getza pulskih oznaka, nakon nesreće prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje još nije utvrđeno jesu li lakše ili teže ozlijeđeni.

U vrijeme našeg dolaska policija je na mjestu nesreće dovršavala očevid, a vučna služba pripremala se za ukrcaj uništenog Forda iz čijeg je stražnjeg dijela po cesti i niz padinu uz zaštitnu ogradu ispala veća količina propagandnog materijala. Premda je očevid bio pri kraju, a getz već uklonjen s ceste, okolnosti prometne nesreće još nisu bile sasvim razjašnjene.

Prema prvim neslužbenim informacijama, ford se kretao prema Poreču te je izletio s lijeve strane ceste i udario u zaštitnu ogradu pa je odbačen na desnu stranu kolnika kojom je naišao getz koji se kretao prema Pazinu. Tako je došlo do sudara getza i forda, a potom i autobusa (neslužbeno doznajemo da se radi o autobusu tvrtke Danijel Travel s Pazinštine), no zasad ostaje nejasno je li se autobus kretao iza getza ili iza forda.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.