“Vjeruj u ljubav” – koncert zabavne zborske glazbe inspirirane ljubavnom tematikom

Povodom Valentinova, kada se slavi dan zaljubljenih, članovi i solisti Mješovitog pjevačkog zbora Roženice iz Pazina, predvođeni svojom umjetničkom voditeljicom, Ines Kovačić Drndić, zajedno sa svojim gostima, klaviristicom Kristinom Puh Leko, dječjim zborom “Mali od svetog Jurja” sa Starog Pazina te vokalnom skupinom „Rožice“ iz Pazina, održati će koncert zabavne glazbe inspirirane ljubavnom tematikom u petak 17.02.2017. u 18:30 sati.

Najmlađi pjevači dječjeg zbora „Mali od Sv. Jurja“ predvođeni Vesnom Drndić i uz pratnju DanielaBogešića, izvesti će skladbe”Barka ljubavi“, „Prijateljstvo“ i „Nek živi ljubav“. Nagrađivani solisti zbora Luka Krulčić i Tina Galant predstaviti će se s pjesmama „O sole mio“, „Dojdi“ te „Vivo perlei“, emotivnu pjesmu koju su proslavili Andrea Bocelli i Giorgia. Korepetitorica koncerta Kristina Puh Leko će se na koncertu predstaviti i u solističkom dijelu. Izvesti će na klaviru skladbu „Pjesmom bez riječi“ Dore Pejačević dok će vokalna skupina „Rožice“, pod umjetničkim vodstvom profesorice Marice Ursić, najprije izvesti poznatu pjesmu Parnog valjka „Sve još miriše na nju“, a zatim energičnu „ProudMary“.

Nakon veoma uspješne 2016. godine kada su osvojili niz zlatnih odličja na natjecanjima u zemlji i inozemstvu, članovi zbora Roženice predstaviti će se na koncertu s novim, modernijim repertoarom. Premijerno će na koncertu „Vjeruj u ljubav“ Roženice izvesti poznatu pjesmu Tonija Cetinskog u zborskoj obradi „Blago onom tko te ima“, zatim temperamentu meksičku ljubavnu pjesmu „Cielitolindo“, popularnu pjesmu Elvisa Presleya „Can’t help falling in love“ dok će finale koncerta bitiveć tradicionalna prigoda da se i prisutna publika pridruži svim izvođačima u izvedbi skladbe “Vjeruj u ljubav“.

Organizaciju koncerta pomogla je tvrtka Vedras d.o.o. te agencija Sandra iz Pazina.

MPZR

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.