Vjeruj u ljubav – koncert zbora Roženice i njihovih gostiju povodom Valentinova, dana zaljubljenih

Vođeni inicijativom da u današnje vrijeme trebamo još više gajiti pozitivne osjećaje i učvršćivati zajedništvo, međugeneracijsku povezanost i ljubav prema ljudima te potaknuti izvrsnim povratnim informacijama publike s prošlogodišnjeg koncerta „Vjeruj u ljubav“, Mješoviti pjevački zbor Roženice iz Pazina će i ove godine održati koncert prigodne ljubavne glazbe povodom Valentinova i to u velikoj dvorani Spomen doma Pazin, u subotu 23. veljače 2019. s početkom u 19 sati. Svečanost koncerta biti će i prigoda da Zbor započne i sa obilježavanjem 40.-te obljetnice osnutka i kontinuiranog rada, i zahvali svima koji su pridonijeli radu i promociji Zbora u Hrvatskoj i inozemstvu.

Zbor Roženice među svojim članovima ima učenike, studente, poslovne ljude i umirovljenike te je pravi primjer međugeneracijske suradnje i solidarnosti. Uz to, među članovima su i osobe s intelektualnim poteškoćama i osobe s invaliditetom te Zbor tako promiče socijalnu uključenost i ravnopravnost. Zbor je u posljednje četiri godine postao prepoznatljiv po raznolikom repertoaru i kvaliteti što dokazuju brojne zlatne i srebrne nagrade sa natjecanja u raznim kategorijama kao i pozivi za sudjelovanjem na prestižnim koncertima poput „Božić u Ciboni“ u produkciji HRT-a.

Na koncertu „Vjeruj u ljubav“ će uz zbor Roženice nastupiti prijatelji zbora s kojima je zbor već surađivao ili je tek pokrenuo suradnju te posebni gosti koji već imaju važnu medijsku praćenosti te je tako osigurana visoka atraktivnost koncerta za sve generacije publike i ljubitelje različitih stilova, od klasične operne, tradicionalne, pop, zabavne i country glazbe. Specifičnost koncerta je izvođenje poznatih zabavnih hitova od strane zbora i solista uz pratnju benda sastavljenog od izvrsnih glazbenika: Darijan Ivezić (gitara), Anita Primorac (udaraljke), Marko Radić (bas gitara) i Ozi Osmanović (gitara), pa će publika moći uživati u zanimljivim aranžmanima pjesama „Besame mucho“ i „Stand by me“ te popularnim hitovima Nine Badrić, Tonija Cetinskog, grupe Magazin i drugih. Voditelj koncerta će biti karizmatični operni pjevač Ronald Braus uz simpatičnu Meri Simičić Beato, inače poznatu voditeljicu sa Radio Istre.

Gosti koncerta su Iva Gortan, Josipa Bilić, Mislav Medić, Aldo Foško, Luka Krulčić, Gloria Drndić, dječji zbor Mali od sv. Jurja, vokalna grupa Rožice, mladi svirači iz Glazbenog laboratorija i Limene glazbe Rovinj, plesna grupa The Spirit te prvakinja baleta HNK-a Mirna Sporiš. Specijalna gošća koncerta je atraktivna pjevačica Franka Batelić s kojom će Zbor Roženice izvesti nekoliko pjesama sa njenog posljednjeg albuma „S tobom“.

Zbor Roženice organizira koncert „Vjeruj u ljubav“ u suradnji sa POU Pazin i Vedras d.o.o. te uz pokroviteljstvo Grada Pazina, Istarske županije i brojnih sponzora. Koncert će pratiti TV Istra i Radio Istra a izravno prenositi HRT Radio Pula. Ulaznica za koncert se može kupiti u pretprodaji u caffe baru „Epolon“ u Pazinu.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.