VNK Pazin na 11. Prvenstvu veterana HNS-a ovog vikenda u Rovinju

U organizaciji Komisije za veteranski nogomet IO Hrvatskog nogometnog saveze, ovog će se vikenda u Rovinju odigrati 11. Prvenstvo veterana. Naslov brane veterani Hrvatskog dragovoljca. Našu županiju predstavljati će VNK Pazin, koji je prošle godine na istom natjecanju osvojio izvrsno drugo mjesto. Veterani Pazina posljednjih godina dominiraju u Istri, pa se i ove godine od njih priželjkuje zapažen nastup.

Sve utakmice igrati će se na terenima Valbruna sporta u Rovinju (teren broj 2 s umjetnom travom te terenu broj 3 s prirodnom travom i terenu u Rovinjskom Selu s prirodnom travom).

Prvenstvo se igra u dva dijela. U prvom dijelu 21 momčad igra po skupinama (7 skupina po 3 momčadi). Pobjednici skupina i najbolja drugoplasirana momčad idu u 1/4 finale te se drugi dio igra prema kup sustavu do konačnog pobjednika.

Pazinjani svoje utakmice igraju u petak, 8. listopada protiv. Utakmica protiv Vrbovca na terenu broj 3 počinje u 10 sati. U drugoj utakmici koja će se odigrati na terenu broj 2 (umjetna trava) sa početkom u 16:45, Pazinjani će snage odmjeriti sa Slatinom.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.