Volonteri Udruge HappyEnd trebaju vašu pomoć

Jučer oko 4 popodne autom je udarena kujica na cesti Pazin – Beram. Ostala je na mjestu mrtva, a kraj nje su čekala četiri štenca u dobi od oko 2-3 mjeseca. Turisti koji su svemu svjedočili nisu uspjeli poloviti štence, preko turističke zajednice saznali za udrugu HappyEnd iz Pazina i pozvali ih u pomoć. Zajedno su krčili put kroz bodljikavu draču i lovili štence, od kojih je dvoje uhvaćeno, a nastavak slijedi ovih dana. Ovo je jedno od tipičnih popodneva volontera okupljenih oko udruge HappyEnd Pazin.

No-kill sklonište za životinje HappyEnd AnimalRescue Pazin, neprofitna je udruga koju vodi nekolicina ljudi na potpuno volonterskoj bazi i koja se isključivo financira donacijama, pruža utočište za stotinjak pasa, pedesetak maca a pomažu i drugim životinjama u nevolji. Smješteno u Pazinu, malo izvan centra grada, no ovo sklonište „pokriva“ teritorij cijele Zapadne Istre, pa i šire, ne pitajući od kuda dolazi životinja u potrebi.

„Račun veterinara popeo se na nevjerojatnih 30-ak tisuća kn. Uz troškove liječenja, cijepljenja, čišćenja od nametnika, samo za hranjenje prihvaćenih životinja potrebno je između 9.000 i 10.000 kn mjesečno“, ističe jedna volonterka koja želi ostati anonimna. Pozivamo tvrtke da se uključe donacijama i pokažu da su doista društveno odgovorne i da žele graditi pet friendly destinaciju za one koji u njoj žive, ali i za turiste. Također, pozivaju se svi građani Istre da dođu i posjete azil – nedjeljom se organiziraju grupne šetnje pasa i naravno – da posvoje ljubimce, a ne da ih kupuju – poručuju volonteri.

Donacije možete uplatiti na račun Udruge HappyEnd Animal Rescue, Pazin
IBAN HR7724070001100353863 OTP banka.

Sve informacije o radu Udruge možete dobiti na telefon udruge 099-746-7006 ili na FB profilu:
https://www.facebook.com/groups/174161752708829/?fref=ts

3 komentara na “Volonteri Udruge HappyEnd trebaju vašu pomoć”

 1. Heki napisao:

  Ovo je vrhunska glupost. Udruga vrlo iskljucivih, nasrtljivih ljudi, spremna pribiti klince na stup srama je vise poluilegalna alanfordovska glupost nego organizacija. Donirajuci Happy End bacate lovu.

  1. Patrik napisao:

   Daj Heki malo pojasni svoje stajaliste. Bas me zanima

 2. More napisao:

  a u turističkoj nisu nikada čuli za komunalnog redara?
  Lakše zvat volontere jer su dostupni od 0-24???

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.