Vozač Vlado Moravek teško ozlijeđen u Žminju

policijaNa utrci 401 street race Žminj 2014. došlo je do izlijetanja osobnog vozila na treningu auto utrke ubrzanja. Ozlijeđeni vozač je u teškom stanju zbrinut je u KBC Rijeka. Radi se o Vladi Moraveku iz Jakšića, koji je jedan od najboljih hrvatskih natjecatelja u ubrzavanju automobila.

regionalexpress.hr

4 komentara na “Vozač Vlado Moravek teško ozlijeđen u Žminju”

 1. oktan napisao:

  Organizacija loša za poludit, znam brdo manifestacija po Hrvatskoj na kojima se utrke nisu smjele održavat dok hitna tamo nije bila. PRIJE POČETKA UTRKE!!!!
  Sretan oporavak Vladi a organizatorima pamet u glavu za drugi put

  1. stanko napisao:

   Nije ni čudo kad znamo ki je trku organizira (mislin na fizičku osobu), ali me čudi kako je suglasnost na održavanje utrke bez prisutnosti Hitne pomoći dala Općina Žminj, MUP i ŽUC?

   1. oktan napisao:

    Treba to sve platit i hitnu i vatrogasce kad su takvi događaji. Neznan ki je organizator ali se nadam da ce pripazit drugi put i promjenit cestu, tj da se odrzava utrka na ravnom dijelu ceste ko nekad. Ku im neki da uopce dozvolu za drugi put. Ja ne bin sigurno

    1. stanko napisao:

     Naravno da treba sve platiti, i to organizatori jako dobro znaju, ali tko će platiti posljedice unesrećenom koje su mogle biti kobne? Smatram da se previše improvizira u organizaciji takvih priredbi, a kat se desi “sranje” onda će svi redom dizat ruke od toga. Naime, pola sata se čekala Hitna, jadan čovjek je moga umrijet, i ča onda???

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.