Vozači BK TNT odradili javni trening u Glavani parku

2Članovi biciklističkog kluba TNT iz Pazina u adrenalinskom parku u Glavanima održali su drugi javni trening. Nakon prve sjajne suradnje s Glavani parkom, vozači iz BK TNT vratili su se u park kako bi odradili jedan zajednički trening prije početka natjecateljske sezone. Među vozačima bili su Luka Širol, Dominik Rusac, Marin Jakovčić, državni prvaci Dubravka Družeta i Marko Šišović te novi vozač u klubu, šesnaestogodišnji Martin Jurman. Jurman se biciklističkom klubu pridužio tek nedavno, a u Glavanima se sprema za svoju prvu natjecateljsku sezonu. „Voljeli bismo u našem klubu vidjeti još više mladih vozača, a mislim da su ovakvi javni treninzi i promocija odlična stvar za pridobivanje novih vozača“, kazala je Dubravka Družeta.

Svojim se klupskim kolegama pridužio i Paulo Valenta, jedni koji se u klubu bavi freeride dirt jumpom. Valenta se nedavno vratio iz Španjolske gdje je u bikeparku La Poma odrađivao pripreme za daljnja natjecanja. Paulo se iz Španjolske vratio pun dojmova, a i pun novostečenog samopouzdanja, kako sam kaže. „Tamošnji park je ogroman, uživao sam, vozio sam se po cijele dane“, rekao je Paulo te je jučer u Glavanima pokazao svježe uvježbane trikove.

Naravno, vozači su u adrenalinskom parku u Glavanima isprobali i razne sprave, a upitani što je najstrašnije, složno odgovaraju: ljuljačka! „S biciklom je lako poć na skok, ali kad si na toj visini, nije baš svejedno“, kazao je Dominik Rusac nakon što je isprobao veliku ljuljačku u Glavani parku.
Natjecateljska sezona počinje utrkom u Buzetu 9. svibnja. Utrka u Buzetu ujedno je i prva utrka hrvatskog downhill kupa, a na domaćoj stazi nastupit će i vozači biciklističkog kluba TNT.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.