Vozači oprez! Za vikend biciklistička utrka ”Istarsko proljeće”

2Ovog vikenda, od 15. do 17. ožujka, na istarskim prometnicama održava se tradicionalna međunarodna biciklistička utrka pod nazivom ”Istarsko proljeće”, na kojoj se očekuje 200-ak natjecatelja, prateće osoblje i osiguranje.

Biciklistička utrka održat će se po etapama, kako slijedi:

I. etapa, dana 15.03. na itinereru Poreč – Pazin – Žminj – Labin,
II. etapa, dana 16.03. na itinereru Vrsar – Rovinj – Žminj – Kršan – Paz – Buzet – Motovun,
III. etapa, dana 17.03. na itinereru Pazin – Poreč – Brtonigla – Umag.

Na predviđenim ciljevima biciklističkih etapa, u Starom gradu Labinu, u Starom gradu u Motovunu te u naselju Katora u Umagu, promet vozila privremeno će se ograničiti i zatvoriti za sva vozila, najmanje sat vremena prije dolaska i sat vremena nakon završetka biciklističke utrke, odnosno proglašenja pobjednika te uklanjanju svih znakova i zapreka postavljenih rad održavanja biciklističke utrke.

Zbog održavanja biciklističke utrke povremeno će se zatvarati dionice cesta neposredno prije i za vrijeme prolaska biciklističke karavane te stoga pozivamo vozače na povećani oprez i strpljenje. Ovim putem pozivamo vozače i sve druge sudionike u prometu koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da uspore, a po potrebi i zaustave vozila do prolaska biciklista, tj. da poštuju upute i zapovjedi policijskih službenika, odnosno drugih osobe na temelju ovlaštenja (redara motorista i redara na trasi).

istarska.policija.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.