Za kombi prikupljeno preko sto tisuća kuna

Pazinsko društvo tjelesnih invalida svojim je petim, jubilarnim humanitarnim koncertom obilježilo Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Prihodom od ulaznica, te brojim donacijama od kojih su neke uručene i tijekom koncerta sredstva na nabavu kombi vozila prilagođenog prijevozu osoba s invaliditetom premašila su sto tisuća kuna.

Okupljenu publiku u velikoj dvorani Spomen doma preko dva su sata zabavljali su uvijek raspoloženi i duhoviti miljenik pazinske publike, Fažanac Erik Balija i njegovi prijatelji.

Trinaestogodišnja Supetarka Dona Zović oduševila je svojim samouvjerenim nastupom i interpretacijom. Učenici 4c i 8c Osnovne škole „Vladimira Nazora“ Pazin, literarnim su radovima iskazali svoje viđenje „različitih, a istih“ i položaja osoba s invaliditetom u našem društvu.
Pozornicom su se izredali šarmantni Danijel Načinović, simpatična klapa „Boškarin“ iz Huma, „Istarska ruža“-Vesna Nežić Ružić, te ovogodišnji dobitnik nagrade „Istriana“ Serđo Valić u pratnji Rina Pavletića.

Svi su oni što samostalno, što u duetu s Erikom otpjevali čitav niz dobro poznatih hitova i dobro zagrijali dlanove, ali i srca publike.

Čelnici Auto kluba Pazin, predsjednica Marčela Androšić i tajnik Ivan Hrvatin uručili su DTI Pazin ček od 10.000 kuna, a pridružili su im se i učenici pazinske osnovne škole sa 2970 kuna, što je pridodano ranije prikupljenim donacijama, čime je iznos prikupljenih sredstava za kupnju kombi vozila premašio sto tisuća kuna.

Svojom su nazočnošću podršku aktivnostima Pazinskog društva tjelesnih invalida iskazali i dogradonačelnik Grada Pazina, Ivica Gržinić i načelnik Općine Cerovlje, Emil Daus, javljaju iz DTI.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.