Za “Moja ulica moja ekipa 2010” prijavljene tri ekipe s Pazinštine

Mali nogometU tjednu ždrijeba (srijeda 19 sati, Pietas Julia) zahuktale su se prijave za ovogodišnji malonogometni turnir “Moja ulica, moja ekipa 2010. – Suzuki Motortech”. Jučer je tako svoj nastup potvrdilo 32 momčadi, pa je brojka do sada prijavljenih ekipa stigla do 87.

Još veću navalu organizator turnira, Sportsko društvo Hakl, očekuje danas kada posljednju večer od 18 do 20 sati primaju prijave “uživo” u Domu sportova Mate Parlov. Bude li zanimanje tako veliko i na dan izvlačenja lako je moguće da “Ulica” iznova ugodno iznenadi i novim rekordom (prošle godine 118 ekipa) potvrdi Pulu i istarski poluotok kao drugu haklersku destinaciju u državi.

Među prijavljenim ekipama ponedjeljka nekoliko je pritajenih favorita koji ciljaju na samu završnicu turnira posljednjeg dana, ako ne i sam naslov. Prije svega treći nositelj turnira i dvostruki osvajač epiteta “heroja ulice”, Pizzeria Jupiter, proslavljenog boksača Pere Tadića i voditelja Tomislava Markulina. Zatim izuzetno snažan i brz SFC Nozi bar, prošlogodišnjeg najučinkovitijeg strijelca Amera Reke, te nepredvidljiva Caffeteria Al verde. Svoj dolazak na ovogodišnju “Ulicu” potvrdile su i tri ekipe s Pazinštine: Novo naselje, Kaščerga i Setum Stari Pazin, dok su Šijanci Spartans povećali broj ekipa sa sjeveroistočnog dijela grada, a vjerojatno puno od turnira očekuju prošlogodišnji četvrtfinalist Mali petak – Fast food Buldog, te Restoran Garedelin i porečko Istradrvo, dok osim branitelja naslova, TNT Pizzeria Matteo Malinska  s riječkog područja stiže i ekipa Ornatus keramika.

Za sada je puno novih imena ekipa u ždrijebu, a je li riječ o novim zaljubljenicima u najveće istarsko haklersko druženje ili pak “starim” igračima u novim ekipama otkrit će sam turnir, pa stoga ni iznenađenja nisu neočekivana. Danas je posljednji dan kada će se prijave za sudjelovanje na turniru, osim na brojeve mobitela koji se mogu pronaći na web stranici www.sdhakl.hr, primati od 18 do 20 sati u Domu sportova Mate Parlov.

regionalexpress.hr

1 komentar na “Za “Moja ulica moja ekipa 2010” prijavljene tri ekipe s Pazinštine”

  1. chch napisao:

    kašČerga, se vidi da pišu puležani

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.