Za Veliku nagradu Pazina dosada pristiglo čak 48 prijava

Veliku nagradu PazinaIako se prijave za otvoreni međunarodni boćarski turnir “Velika nagrada Pazina” primaju do srijede, 04. kolovoza do 18,00 sati, organizator (Zajednica sportskih udruga Grada Pazina) iznimno je zadovoljan jer je već do danas (26. srpnja) pristiglo 40 prijava za muškarce i 8 prijava za žene. Ukoliko prijave budu dolazile ovim intezitetom, lako je moguće da primanje prijava završi i prije 04. kolovoza, s obzirom da je od strane oraganizatora procijenjeno da je maksimalan broj prijava 128 ekipa, da bi se natjecanje moglo kvalitetno organizirati u dva dana, tj. 7. i 8. kolovoza 2010.godine.

Već sad je sigurno da će se ovaj festival boćanja osim na Gradskom boćalištu i boćarskoj dvorani u Pazinu, odvijati i u: Lindaru, Brajkovićima, Muntrilju, Motovunu, Svetom Petru u Šumi, Pazinskim Novakima, Oslićima, Ročkom Polju a vjerojatno još i u Vidulinima, Kršanu.

Organizator je svim učesnicima u cijeni kotizaciji koja iznosi za žene 200,00 kuna, a za muške 250,00 kuna osim bogatog nagradnog fonda osigurao besplatnu vodu na svim igralištima, prigodnu turnirsku kapu (baretu) te ručak u subotu, 07. kolovoza.

Pokrovitelj turnira je Grad Pazin. Partner turnira: Općina Cerovlje, Medijski pokrovitelji turnira su: Glas Istre, Sport Plus Sportske Novosti, Radio Pula, Radio Istra, Nezavisna Istarska Televizija i iPazin.net.

Organizator turnira Zajednica sportskih udruga Grada Pazina zahvaljuje svim sponzorima, donatorima i medjskim pokroviteljima.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.