“Za zdrav život” i ove godine u Pazinu

za_zdrav_zivot_2013I ove godine DTI Pazin sa suradnicima, prijateljima i volonterima povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom (03. prosinca) i Dana ljudskih prava (10. prosinca) organizira 8. humanitarni koncert „ZA ZDRAV ŽIVOT!“. Po dugogodišnjoj tradiciji, u subotu, 14.12.2013. u 19,00 sati u Velikoj dvorani Spomen doma upriličit će se koncert na kojem će nastupiti glazbenici-amateri s područja cijele Istre.

Na koncertu će sudjelovati: Limena glazba Pazin, Kumpanija „Kosirići“ Tinjan, Nika Matijašić i Ana Drndić, Vokalna skupina „Rožice“, Mateo Pilat, Dona Zović, Sara i Toni, Dinela Kazalac, Mirta Krsnik i The Cro Trio, Iva Gortan i Enzo Grubiša, Duo Škerc (Damir Ugrin i Mirela Prodan) i Erik Balija.

U sklopu koncerta održati će se i modna revija „Isti, a različiti“ na kojoj će manekenke i manekeni biti osobe s invaliditetom i osobe iz javnog života Istarske županije.

Kao i svi dosadašnji koncerti i ovogodišnji ima humanitarni karakter. Sredstvima prikupljenim prodajom ulaznica i donacijama posjetitelja u 2014. godini sufinancirati ćemo projekt „Halo, trebam prijevoz!“ (prijevoz članova udruge kombi vozilom).

DTI Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.