Za zdrav život: Turnir u briškuli i trešetama DTI Pazin

dti_svp_2010.jpgDruštvo tjelesnih invalida Pazin i u 2011. godini nastavlja s provođenjem projekta „Za zdrav život!“. Na Turniru u briškuli i trešetama koji se drugu godinu za redom održao u Općini Cerovlje u pizzeriji „Štacion“ okupilo se 25 natjecatelja, članova DTI Pazin.

Sve prisutne pozdravio je općinski načelnik Emil Daus, koji je rekao da će Općina Cerovlje u okviru svojih financijskih mogućnosti i dalje podržavati aktivnosti DTI Pazin. Treba napomenuti da se Općina Cerovlje uplatom od 5.000 kn uključila i u akciju kupnje specijalnog kombi vozila što će omogućiti poboljšanje kvalitete življenja osoba s invaliditetom.

Na turniru su nastupile ekipe 7 općina Pazinštine i Grada Pazina, a najboljom se pokazala ekipa domaćina Cerovlje 1¸u sastavu Vlado Antolović i Rudolf Fabijan. Drugo je mjesto osvojila ekipa Grada Pazina – Vilim Močibob i Alojz Ujčić, dok je treće mjesto pripalo ekipi Cerovlje 2 za koju su igrali Mario Modruša i Enio Pilat. Pokrovitelj turnira bila je Općina Cerovlje, javljaju iz DTI.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.