Zapažen nastup pazinskog Senseia na 10. Croatia Openu

SenseiZapažen nastup koji je završio sa tri repasažne borbe za treće mjesto u kojima su se smiješile medalje , no nijanse su bile na strani protivnika, dio je ostvarenja kojeg su polučili proteklog vikenda karatisti pazinskog Senseia na prestižnom turniru u Rijeci gdje je u Centru Zamet održan 10. Croatia Open, međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske u karateu za sve uzrasne kategorije.

Koliko je uspjeh velik govori i konkurencija koju je činilo više od tisuću natjecatelja iz dvanaest zemalja među kojima se našlo i nekoliko reprezentacija čiji su članovi osvajači brojnih europskih i svjetskih medalja , a kojima je ovo bilo ujedno i kontrolno natjecanje pred 20. Svjetsko prvenstvo koje će se održati koncem listopada u Beogradu.

Pazinjani su briljirali drugog dana natjecanja kada su na redu bile borbe u mlađedobnim uzrastima, a gdje su već u samom početku dominantnim nastupima istakli kandidaturu za visoka mjesta.Spomenuti repasaž za broncu izborio je Filip Boldin u kategoriji učenika -38 kg, kao i Julija Pletenac kod učenica -40 kg, te Dalen Belić koji je nastupio u kategoriji mlađih kadeta -36 kg. Na kraju uz poraze svoje su nastupe završili diobom od 5-7 mjesta. Zapažen je bio i Danijel Pamić kod učenika -34 kg osvojivši peto mjesto, kao i Magdalena Anđelini koja je svoj nastup u kategoriji učenica -40 kg završila na osmom mjestu. Šesti član pazinske karate karavane u Rijeci , Matija Grubiša morao je zbog bolesti otkazati svoj nastup u kategoriji učenika – 38kg.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.