Započeo veseli prosinac u Pazinu

U petak, 16. prosinca 2016. godine u Pazinu je započeo Božićni sajam Veseli prosinac. Duž ulice 25. rujna svoju će ponudu sve do Badnjaka, 24. prosinca 2016. godine prezentirati lokalne udruge i izlagači.

Svaki će posjetitelj moći pronaći nešto za sebe i svoje najdraže jer u ponudi se nalaze: božićni ukrasi i rukotvorine, ikebane i božićne svijeće, med, propolis, mješavine za jačanje imuniteta i ostali pčelinji proizvodi, sapuni od meda božićno dekorirani, razni medeni pokloni za Božić, nakit, instrumenti i ostali proizvodi od maslinovog drva kao i autohtoni istarski drveni suveniri, umjetnički oblikovana keramika, djela primijenjene umjetnosti, novogodišnje lampice, božićni ukrasi, oslikane platnene vreće, čizmice, božićne čestitke, pahuljice, kuglice za bor i mnogi drugi proizvodi. Neizostavan dio Božićnog sajma je i ponuda pravih borova, koji ove godine prodaju započinju u ponedjeljak, a kako biste se zasladili dok šetate duž ulice 25. rujna i tražite nešto za sebe, tu je ponuda fritula.

Zanimljiv glazbeni program na pozornici koja je postavljena na glavnom gradskom trgu nude udruge i institucije s područja Pazina pa su tako svojim nastupom Božićni sajam otvorili Gimnazija i strukovna škola J. Dobrile Pazin – Rožice, Pazinski kolegij – klasična gimnazija te vokalna skupina i udruga VocalIstra.

U narednim će se danima odvijati ostali prigodni programi pa će svatko moći pronaći nešto po svom ”guštu”. Tako će se u subotu, 17. prosinca 2016. godine na pozornici prezentirati plesna skupina Roxy dance i dječji župni zbor ”Mali Sv. Jurja” a u srijedu 21. prosinca 2016. godine break dance skupina Društva Naša djeca Pazin, dječji vrtić ”Olga Ban” i domski bend Motovun. Za subotu 24. prosinca predviđen je nastup Folklornog društva Pazin, zbor Roženice i etno skupine Veja koja će svojim nastupom zatvoriti Božićni sajam i ujedno najaviti, sada već tradicionalni koncert grupe TTRT i Nene Belana na sam dan Božića na glavnom gradskom trgu u Pazinu.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.