Započinje ciklus radionica o roditeljstvu: „Roditeljske ćakule – uz šalicu čaja“

Grad Pazin po drugi put poziva zainteresirane roditelje na  ciklus radionica o roditeljstvu pod nazivom „Roditeljske ćakule – uz šalicu čaja“. Pazinske psihologinje i pedagoginje (Tina Gregorović Hlušička, Iva Luk, Neva Ljuština, Barbara Močibob i Valentina Rabar) održat će tri interaktivna predavanja i radionice na temu uspješnog roditeljstva. Radionice će se održavati (17., 24. i 31. listopada 2018.) u prostoru gornjeg Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin, a pozivaju se zainteresirani roditelji djece svih dobnih skupina s područja Grada Pazina, ali i parovi koji tek planiraju postati roditelji. 

Poželjno je da svoj dolazak potvrdite na e-mail: [email protected] ili osobno u pisarnici Grada Pazina u uredovno vrijeme za prijem stranaka. Molimo da prilikom prijave navedete vlastito ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail.

Prva radionica održat će se u srijedu 17. listopada 2018. godine s početkom u 17,00 sati. Radionice su za roditelje besplatne, a projekt je financiran iz proračuna Grada Pazina za 2018. godinu.

1 komentar na “Započinje ciklus radionica o roditeljstvu: „Roditeljske ćakule – uz šalicu čaja“”

  1. Anonimno napisao:

    Drago mi je da Grad financira ovakva događanja, ali su mi potpuno nejasni kriteriji po kojima se odlučuje o tome, odnosno zašto odbija tolike druge uz vrlo čudne, nejasne i maštovite razloge.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.