Zatekla mamu sa svojim dečkom i slike stavila na internet

Mama i dečko“Netko će sigurno pomisliti kako je staviti tako nešto na web stranicu pokvareno, no je li to gore od izdaje dečka i majke? Mislim da nije. Samo sam htjela da svi vide što su mi napravili”, izjavila je Shelley čija je noćna mora započela kada je nenadano odlučila posjetiti svoju 43-godišnju majku Lesley. Ušla je u kuću i odmah se javila sumnja. Naime, na otiraču je ugledala cipele svog dečka Andrewa Blaya.

“Stisnuo mi se želudac. Andrew je navodno, u to vrijeme trebao biti na poslu. Čula sam glazbu na katu i tiho se uputila gore. Iz spavaće sobe se čulo hihotanje. Mislim da sam minutu stajala pred vratima jer nisam znala šta da radim. Nadala sam se da je došlo do neke zabune i da je Andrew došao postaviti neku policu ili nešto slično. No tada sam čula mamu kako vrišti i govori mu da ima hladne ruke. I to je potvrdilo moje crne slutnje”, ispričala je Shelley.”Tada se nešto prelomilo i potpuno sam se smirila. Ušla sam i slikala ih. Nisu rekli ništa poput onog ‘nije ovo ono što misliš’. Andrew, koji je na sebi imao bokserice, je samo problijedio, a mama, koja je na sebi također imala samo gaćice, bacila se prema meni kao da sam paparazzo. Nazvala sam ih smrdljivim gadovima i izjurila u suzama”, dodala je.Shelley i 22-godišnji Andrew su do nemilog događaja bili u vezi već 10 mjeseci. “Stvari su se dobro odvijale. Bio je zaista dobar dečko i uvijek je rado pomagao mami.

Često ga je zvala da nešto popravi ili odnese na tavan, a nekoliko puta smo i svi zajedno otišli van i proveselili se, a ona i Andrew su i plesali. Nikada mi nije palo na pamet da se nešto između njih događa, no kada se sada osvrnem unazad, očito je da je privlačnost među njima rasla”. “Oboje su se kasnije zaklinjali da im je to bilo prvi put, no ja im ne vjerujem. A ionako nije bio nešto u krevetu. Mislim da ću možda s vremenom moći oprostiti mami i da ćemo nekako prijeći preko toga. Imaš samo jednu mamu, a dečki dolaze i odlaze. No, za sada ne mogu izbaciti sliku njih dvoje iz glave”, dodala je Shelley.

Njezina posramljena majka Lesley pak tvrdi da ju je slatkorječivi Andrew zaveo. Navodno joj je upao u kupaonicu dok se spremala pod tuš i zaveo je s vinom i masažom.”Upao je nenajavljen i jedno je vodilo drugom. Završili smo u spavaćoj sobi. Cijelo vrijeme sam si u sebi govorila da to nije u redu, no bila sam željna zabave i prevagnula je moja sebična strana. U biti se ništa konkretno nije dogodilo jer je upala Shelley. Drago mi je što je tako ispalo jer ovako bar nije bilo seksa”, rekla je 43-godišnja Lesley.

Jedini koji ne žali zbog ničeg je Andrew. “Pa šta onda? Lesley je dobrodržeća žena i nudila se na pladnju. Zaista me nije briga”, kratko je komentirao Andrew.

Dnevnik.hr

1 komentara na “Zatekla mamu sa svojim dečkom i slike stavila na internet”

  1. dzenis napisao:

    e moj sinko kad si ti to dozvolila da ti se majka jase sa deckom????

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.