Zavidna plesna vještina

U ispunjenoj velikoj dvorani Spomen doma preksinoć je održana godišnja završna priredba baletnog i plesnog studija pazinskog gradskog učilišta, na kojoj su male i mlade plesačice pokazale zavidnu plesnu vještinu.

Čak 95 polaznica u četiri baletne i četiri plesne skupine u jednosatnom je nastupu nanizalo 16 maštovitih koreografija, koje je publika zasluženo nagradila aplauzom. Na  repertoaru su bile klasične plesne skladbe za djecu (“Vježbamo balet”, “Veselo u ritmu”, “Zaplešimo zajedno”, “Školsko zvono”…), ali i trenutno popularne plesne pjesme, primjerice Shakirina “Waka Waka”, koja je posebice razigrala mališane.

Na pozornici su smjenjivale plesne i baletne skupine predškolskog uzrasta, uzrasta nižih pa viših razreda osnovne škole, kao i srednjoškolska skupina, a u nekim su  koreografijama plesačice nastupile zajednički. Program je vješto vodio Dario Brajković, voditelj s Radio Pazina, koji je medu ostalim pozvao lokalne gospodarstvenike da sponzoriraju ovu uzornu plesnu aktivnost.

Upisi u baletni studio koji vodi Natalja Žufić te plesni studio The Spirit Vedrane Ružić i ove će se godine odvijati početkom školske godine, u rujnu.

Glas Istre, 17. lipnja 2011.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.