Završen ljetni sportski kamp SPORT 4+

2Uspješno je priveden kraju i ovogodišnji Ljetni spotski kamp – škola plivanja u organizaciji Sportske igraonice i sportske škole SPORT 4+. Već treću godinu zaredom, u dvije smjene dvadesetak djece svakodnevno se družilo u sklopu Ljetnog sportskog kampa.

Kamp je planiran kao nastavak cjelogodišnjeg programa Sportske igraonice i sportske škole SPORT 4+ koja već duže vrijeme djeluje u Pazinu, a s naglaskom na školi plivanja. Program je koncipiran u trajanju od pet dana od ranih jutarnjih do poslijepodnevnih sati, uz osiguran prijevoz i obroke.
Dvadesetak djece u dobi od 4 do 9 godina svakodnevno je uživalo u sportskim aktivnostima na rovinjskim i pulskim plažama.

Uz učenje plivanja, ronjenja i skakanja provodili su i razne druge sportske i zabavne aktivnosti.
U sklopu Kampa organiziran je i posjet Konjičkom klubu Medulin, kao nastavak male škole jahanja koju SPORT 4+ organizira tijekom godine. Loše vrijeme nije omogućilo svakodnevno kupanje, ali su djeca bila oduševljena zamjenom – zabavom u Peekaboo igraonici u Puli. Posjetili su i Park prirode Rt Kamenjak te razgledali edukativnu stazu dinosaura.

Treneri i polaznici posebnu zahvalu upućuju djelatnicima Pazinskog kolegija koji su, kao i prošle godine, pomogli u realizaciji svakodnevnog prijevoza djece na more.

Fotogaleriju možete pogledati na facebook stranici SPORT 4+ facebook.com/sport4plus

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.