Završen treći otvoreni turnir mladih uzrasta Istarske Županije

U Puli je proteklog vikenda,21.01.2017.,održan treći iz serije otvorenih bodovnih turnira Istarske Županije u stolnom tenisu za mlađe uzraste(sezona 2016/2017). Natjecalo se oko 100 igračaica u kategorijama od klinaca/klinceza do kadeta/kadetkinja iz desetak klubova. Na turniru je učestvovalo i sedmero djece iz STK Pazin postigavši odlične plasmane u vrlo jakoj konkurenciji.

Kao i na prethodnim turnirima najbolja je bila Ana Lukez koja je u dvije kategorije osvojila dva odličja. U svojoj kategoriji , mlađim kadetkinjama od 11-13 god., osvojila je treće mjesto, a u popodnevnim satima takmičila se sa kadetkinjama , od 13-15 godina, gdje su ostale takmičarke od nje bile starije i do tri godine. Pobijedila je redom sve igračice te bez igubljenog seta osvoila prvo mjesto te svojim igrama opravdala ulogu najperspektivnije mlade stolnotenisačice iz Pazina.

Od ostalih igrača u četvrtfinale su se još plasirali Teo Radolović i Leo Lukez. Nastupili su još Feliks Bakša , Niko Dagostin ,Mihael Benazić i Tomo Anton Labaš , odigravši sasvim solidne partije, ali nisu imali sreće sa ždrijebom za prolaz.

STK Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.