Završena nagradna igra: Masaža po želji u Sawasdee Thai massage & Beauty salonu

sawasde_2015Nedavno je u Pazinu otvoren salon za masažu Sawasdee Thai massage & Beauty. U ponudi je tradincionalna Tajlandska masaža s izvornim Tajlandskim terapeutima, među kojima je i Wassana Prakhong, licencirani terapeut s višegodišnjem iskustvom u masaži.

U srijedu u 22:00 h završila je nagradna igra u kojoj su posjetitelji iPazin portala mogli osvojiti jednu masažu u trajanju od 60 minuta po želji.

Jednu masažu u trajanju od 60 minuta po želji slučajnim odabirom osvojila je Nadija Radolović koju ćemo kontaktirati putem email adresa.

Thai ili tajlandska masaža masaža, poznata i pod tradicionalnim nazivom Nuad Bo-Rarn, predstavlja oblik istočnjačke tjelesne terapije, koja uključuje rad s energetskim poljima koji okružuju te prožimaju tijelo. Počeci Thai masaže sežu pojavljuju se pred oko 2000 godina.

Tajlandska masaža istovremeno opušta i daje energiju. Maseri koriste noge, koljena, ruke i stopala kako bi “manipulirali” tijelom i doveli ga do sklada. Prednosti tajlandske masaže su brojne – otklanja psihički i fizički stres, opušta tijelo, ublažava tegobe s mišićima uzrokovane povećanim fizičkim naporima. Ova masaža pozitivno utječe i na kronične bolove, balansira rad cijeloga tijela, te pomaže u borbi protiv celulita.

Sawasdee Thai salon, osim masaže, u ponudi ima  i nadogradnju noktiju (tipse, gel), nails art, te ugradnju umjetnih trepavica. Sve informacije možete vidjeti na facebook stranicama: www.facebook.com/Thai.Massage.Hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.