Završena nagradna igra za ulaznice za koncert Gorana Bregovića u porečkoj diskoteci Byblos

2Danas u 00:00h završila je nagradna igra u kojoj su posjetitelji iPazin portala mogli osvojiti 2 puta po 2 ulaznice za koncert Gorana Bregovića u porečkoj diskoteci Byblos. U nastavku saznajte imena dobitnika ulaznica.

Po dvije ulaznice slučajnim odabirom osvojile su Sabina Šišović i Doris Velan koje ćemo kontaktirati putem email adresa.

Goran Bregović, nekadašnji frontman Bijelog dugmeta, zasigurno najpopularnijeg i jednog od najutjecajnijih rock sastava svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, devedesetih je brendirao balkansku glazbu kao svjetski world music trend, a od 1998. godine osnovao je Orkestar za svadbe i sprovode s kojim nastupa u elitnim koncertnim dvoranama po cijelom svijetu izvodeći tradicionalnu narodnu glazbu s Balkana, vlastite skladbe utemeljene na balkanskom i romskom melosu kao i obrade starih pjesama Bijelog dugmeta.

Iščekivani koncert balkanskog glazbenog karizmatika i jednog od najtraženijih autora i glazbenika s naših prostora na europskoj glazbenoj sceni priprema se već duže vrijeme u diskoteci Byblos, a kako će biti jedini veliki Bregin koncert na Istarskom poluotoku u ovoj godini, očekuje se pristizanje fanova iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije i Italije – kao što potvrđuju brojni pozivi za rezervaciju stolova.
Ulaznice za koncert Gorana Bregovića i njegovog Orkestra za svadbe i sprovode mogu se kupiti u pretprodaji sustava Eventim po cijeni od 130 Kn, te na ulazu u diskoteku po istoj cijeni u razdoblju od 23:00 do 00:00 (ponoći). Iza ponoći cijena ulaznice je 180 Kn, dok rezidentima Istre vrijedi kao i za svaki veliki događaj u diskoteci Byblos poseban popust od 50% na pretprodajnu ulaznicu na ulazu u diskoteku na dan u razdoblju od 23:00 do 00:00 (ponoći).

FB event: Goran Bregović @ Byblos

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.