Završni turnir mini košarke u Pazinu održan u prekrasnoj atmosferi uz dobro popunjenu dvoranu trijumfom Pazinaca

2Došao je i taj dan. Definitivno 24. svibnja 2015. odlazi u povijest Istarske košarke. Od 13 sati popodne do 20 sati navečer podjelom pehara i medalja održan je završni turnir akon nekoliko turnira u gradovima Istarske županije) u novoj školsko gradskoj dvorani u Pazinu prvog prvenstva Istarske županije u mini košarci u organizaciji KSIŽ.

Na turniru se paralelno igralo na dva igrališta na visini koeva 2,65 cm su bili KK Pula 1981 koju je vodio trener Erik Lukšić, ŽKK Stoja sa trenerom Bolkovićem, KK Novigrad sa trenerom Barićem, KK Poreč sa trenerima Balažom, Cvijanović i Banom, KK Umag sa trenerima Pelićem i Vrkljanom, KK Stoja sa trenerima Despićem i Pavletićem, te dvije ekipe Ghia staff Pazin sa trenerima Ferenčićem, Darijom Lukšić, Tanjom Ančić i Belinom. U prvom planu bila je igra i druženje oduševljenih igračica i igrača, te druženje! Premalo je reći da je atmosfera bila prekrasna! Nakon razigravanja za treće mjesto i brončanu medalju ekipa KK Poreč je pobijedila ekipu KK Novigrad. U ljepotici turnira na cijelom terenu uz pojedinačno predstavljanje mikrofonom svih igrača odigrana je završna utakmica u kojoj je ekipa KK Ghia staff Pazin od prve minute povela i držala vodstvo do posljednje sekunde protiv solidne ekipe KK Stoje i konačnog rezultata 42-22. Gosti predvođeni kapetanom Blaževićem odlično su se držali cijelu utakmicu, bili dostojan sudionik završne utakmice i nisu se predavali niti u jednom trenutku. Pored individualnih kvaliteta odličnih brzih prodora, šutova, vragolastih driblinga i dodavanja Pazinci su posebno dojmili odličnom individualnom obranom po cijelom terenu što je zaštitni znak pazinske škole košarke i trenera Nevija Ferečića i njegovih pomoćnika Tanje Ujčić i Gregora Belina i voditelja škole košarke Darija Lukšić na čijim je leđima bila pretežna organizacija pazinskog turnira. Logistiku je imao u tajniku KSIŽ Robiju Fabijaniću koji je osigurao pehare i medalje za sve ekipe. Na kraju predsjednik KSIŽ Željko Dundović predao je medalju prvacima, a članovi izvršnog odbora KSIŽ Pazinci Neven Ćus i Valter Sirotić srebernim i bronačnim KK Stoja, odnosno KK Poreč. Za prvake koji su pokazali da se znaju i pozitivno mangupski proveseliti izvedbom na centru igrališta igrali su Luka Guštin, Tomas Belina, Roko Paulišić, Petar Rabac, Erik Štifanić, Donald Mendiković, Domenik Milohanić, Matej Oplanić, Entoni Žufić, Filip Udovičić, Martin Hrvatin i Martin Tomišić.

Ghia staff druga ekipa: Gabrijel Gortan, Damjan Dušković, Paolo Drndić, Viktor Močibob, Jan Erniša, Dominik Vrh, Luka Štifanić, Leon Travalja, Antonio Hrvatin, Matija Vrh, Loren Matić, Dino Matić i Jakov Finderle.

KK Ghia Staff

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.