Zbog krađe “Chryslera” Luciane Radin, sve glavne prometnice u Istri blokirane

VoyagerNakon što je nepoznati počinitelj jučer ujutro s parkirališta poduzeća Astra plin u Novigradu ukrao “Chrysler Grand Voyager” u vlasništvu direktorice poduzeća Luciane Radin (57) istarska policija se digla na noge. U akciji “Rampa 1”, naoružani automatskim oružjem blokirali su sve glavne prometnice u Istri.

Pojašnjenje dileme čemu takva akcija zbog jednog automobila s obzirom da se kradu svaki dan, a prometnice se svejedno ne blokiraju, ponudio je načelnik Operativno-komunikacijskog centra Marko Petković rekavši kako se „rampa 1″ nalaže u slučajevima teških kaznenih djela i za krađu automobila više klase.

Nepoznati počinitelj, kojeg policija dovodi u vezu s još sedam krađa koje su se tog dana dogodile u Novigradu, odvezao se “Chryslerom” nakon što ga je vlasnica na kratko ostavila bez nadzora. – U vozilu su se nalazili svi dokumenti vozila, GPS uređaj te pumpa za plin vrijedna 20 tisuća kuna tako da se ukupna materijalna šteta procjenjuje na 120 tisuća obzirom da vozilo bilo staro šest godina, rekao je Petković.

Neobičnost ovako velike policijske akcije je time još veća, jer svojom cijenom automobil ništa posebno ne odskače od većine automobila koje svakodnevno susrećemo na našim prometnicama a na meti su lopova.

Počinitelj zasada nije pronađen, ali kako kažu u policiji, imaju dobre indicije i informacije koje bi uskoro trebale dati rezultat.

Barkun.hr

3 komentara na “Zbog krađe “Chryslera” Luciane Radin, sve glavne prometnice u Istri blokirane”

 1. cesko napisao:

  Hehe, stvarno smiješno, a u biti tužno. Kao akcije “Rampa 1” namjenjene su samo za BOGATE !! A to ča nekemu možda brižan Punto ili Clio znači puno više od “novca i stvarne vrijednosti” jer drugega nebude moga kupit.. eh.
  I okej to, zakon za bogate, nu ki će kemu ako ne svoj svojemu, ali onda objavit da auto vrijedi 120 000 kn !?! Ja san misli da je to kao neka granica 300 – 500 tisuća.. a po ovom Policija u biti diže “rampu xy” za skoro svako auto! Ma su dobri! Pa od kud im vremena i metaka u automatskim puškama za to?
  Sva sreća po gđu. Radin da joj je auto ima GPS i pumpu za plin od 20 000 kn, jer da ne.. ki bi traži takvo “sranje od auta”.

  Koje gluposti.. bolje da šute. Ko da smo se u srednji vijek vratili.. sad će Sanader i Mesić reć: “Neka jedu kolače.”

 2. Anonimno napisao:

  Hahahaha,
  kad od 120.000 kn odbiješ tu pumpu od 20.000 kn i gps koji kosta cca 3.000 kn imas krajzrela koji ne vredi ni sto miljari kun.
  Takav auto je auto visoke klase? Ma kega oni mažu?
  Po čemu policija meri u koju klasu spada auto? Zame meter i zmeri koliko je od poda do krova?
  Prejaki su za delat gluposti – blokirat cijelu Istru. Više je koštala akcija, nego ča vrijedi vitura.
  Ako se svaki put dela takva akcija kad se ukrade vozilo visoke klase, onda vec godinama tega ni bilo, a Istra je 3. zupanija po krađi auta u hr (fo zg). Kad je bila zadnja takva blokada?
  More taj policjoto malo nama seljacima objasnit ki određuje čigov je auto u kojoj klasi? Lako nama z takovima.

 3. Anonimno napisao:

  Nijedne nema bolje…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.