Željko Plavčić – kandidat za načelnika općine Žminj

Žminj, 18. svibnja 2017. – Mladi i perspektivni Željko Plavčić zajednički je kandidat SDP-a za načelnika općine Žminj na nadolazečim lokalnim izbrorima. U svom programu zalaže se socijalnu politiku, transparentnost rada općine (općina dostupna svima), poboljšanje komunalne djelatnosti, kulturu i sport te poticanje i razvoj gospodarstva. U izbore ne unosi populistiku i demagogiju, već rad za bolji Žminj i Žminjštinu. Voda, asfaltizacija industrijeske zone Jug, asfaltizacija Žminjštine, razvoj poduzetništva samo su neki doprinosi koje je dosadašnjim radom pružio te isto, ali i još veće zalaganje i angažman obećaje i u sljedećem mandatu.

Rad i znanje preduvijeti su razvoja i rasta kao i dostupnost te kvalitetnija komunikacija Općine kao institucije s mještanima. Veća efikasnost uprave i kvalitetniji rad vlastitog pogona preduvijeti su za stvaranje Žminja kojeg svi priželjkujemo. Znanje i mladost odlike su ove liste koja uz rad i povjerenje stanovnika može podignuti Žminj kakav svi zaslužuju.

„U Žminju se može puno bolje. Naša djeca, mladi, student, radnici, poduzetnici i umirovljenici mogu i moraju živjeti život dostojan čovjeka. Program za koji se zalažem usmjeren je ka postizanju tog cilja. ZAJEDNO I s konkretnim ciljem, radom i predanošću možemo uživati u voljenom nam Žminju. Vjerujem u ljude s kojima namjeravam raditi kao i u djelatnike Općine Žminj. Kvalitetnim medusobnim odnosima kao i odnosima sa susjednim općinama te gradovima u blizini, težiti ćemo razvoju i rastu Žminja koji je davno bio, ali će opet biti gospodarsko i kulturno središte Istre i regije“, objašnjava Željko Plavčić, kandidat za načelnika općine Žminj.

Program Željka Plavčića donosi rješavanje konkretnih problema i poboljšanje kvalitetete života u Žminju:

SOCIJALNA POLITIKA – rješavanje postojeće problematike vrtića i nadogradnja, hitna nadogradnja osnovne škole, besplatni udžbenici za sve školarce, stipendiranje deficitarnih zvanja, aktivna briga za starije i nemoćne (izgradnja i opremanje poludnevnog i cjelodnevnog boravka za umirovljenike), financiranje asistenata u nastavi i logopeda, cjelodnevni boravak školarcima.

TRANSPARENTNOST RADA OPĆINE (OPĆINA DOSTUPNA SVIMA) – Uvijek i za svih otvorena vratA, zajedničko donošenje proračuna sukladno potrebama, javna objava dokumenata, javna objava i skraćena verzija proračuna razumljiva svima.

 

POBOLJŠANJE KOMUNALNE DJELATNOSTI – Asfaltizacija ceste Žminj – Balići, uređenje i širenje groblja Žminj i Cere, uređenje cesta te redovito održavanje i košnja, širenje i odrżavanje nerazvrstanih cesta, kvalitetnije gospodarenje otpadom, rješavanje problematike pročišćivača otpadnih voda.

KULTURA I SPORT – Očuvanje identiteta i dijalekta kao i kulturne baštine aktivnim promicanjem istih, redovita organizacija i održavanje Čakavskog sabora kao jednog od najznačajnijih koraka ka očuvanju, promicanju i njegovanju lokalnog identiteta, BARTULJA Žminjcima, a ne agencijama, razvoj novih sportskih sadržaja i obnova postojeće infrastrukture, ulaganje u sportske aktivnosti vrtićke i osnovnoškolske djece, izgradnja školsko – sportske dvorane.

POTICANJE I RAZVOJ GOSPODARSTVA – Poticanje razvoja obrtništva, poticanje razvoja mikro i malog poduzetništva, izgradnja potrebne infrastructure, izgradnja tehnološko – inovacijskog centra, izgradnja poduzetničkog inkubatora, turizam u funkciji razvoja gospodarstva kroz plasman proizvoda naših proizvođača, razvoj turističke infrastrukture.

Željko Plavčić roden je 13.10.1989. Djetinstvo provodi u Vidulinima odrastajući s djedom Petrom Radovanom i bakom Elvirom. Školuje se u Rijeci gdje završava Ekonomski fakultet te stječe zvanje magistra struke braneći rad o uvodenju menadžerskih metoda u sustav planiranja i izvršenja proračuna Općine Žminj.

Kroz formalno obrazovanje na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci Željko Plavčić stječe potrebno obrazovanje i teorijsko znanje menadžmenta s visokim utjecajem na financije (financijsko upravljanje, financiranje malih i srednjih poduzeća …). Ovo teorijsko znanje koristi u svakodnevnom radu u Filix d.o.o. kao voditelj marketinga, te kao savjetnik za pravne poslove te porezni konzalting.

Glavne dužnosti u poduzeću koje obavlja uključuju odgovornost za odjel marketinga gdje obavlja svakodnevnu komunikaciju s marketinškim partnerima, operativno upravljanje strategijama oglašavanja u elektroničkom i tiskanom mediju, usvajanje novih alata marketinškog istraživanja, analiza društvenih medija, SEO i CMS, optimizaciju procesa proizvodnje, porezna i pravna savjetovanja te validaciju i finalizaciju projekata.

Izuzetnih organizacijskih i komunikacijskih vještina koje je usavršavao uspješnim održavanjem poznanstava i odnosa sa starim i stjecanjem novih poslovnih partnera, svakodnevnom komunikacijom s inozemnim i domicilnim partnerima, obavljanjem marketinških zadataka te marljivošću, kontinuitetom i integritetom obavlja zadatke te teži ka kontinuiranom rastu i razvoju poduzeća.

Uz posao Željko Plavčić paralelno je student doktorskog studija Pravnog fakulteta u Zagrebu.

ZA ŽMINJ KAKAV ŽELIMO

ZA ŽMINJ KOJEG VOLIMO

ZA ŽMINJ KAKAV ZASLUŽUJEMO!

 

ZA(JEDNO) ZA ŽMINJ LISTA BR. 5

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.