Zlato za pazinske juniore na 8. Božićnom međunarodnom košarkaškom turniru

U porečkim dvoranama Žatika, Intersport, Veli Jože i Dijamant u organizaciji Melitasporta od ponedjeljka do četvrtka održan je tradicionalni 8. Božićni međunarodni košarkaški turnir juniora, kadeta, predkadeta, dječaka i škole košarke. Nastupalo je čak 1 500 igrača iz Italije, Slovenije, Francuske, Srbije, Rumunjske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Pazinski košarkaši nastupali su čak sa šest ekipa (dvije ekipe škole košarke) u svim kategorijama i odigrali četiri do pet utakmica po kategoriji. Cure su nastupale u kategoriji kadetkinja. U takvoj konkurenciji najuspješniji su bili juniori koji su pobijedili Umag, dvije talijanske ekipe, te francusku i slovensku ekipu te osvojili prvo mjesto. Najmlađima predstavnicima škole košarke prvo mjesto je za „dlaku“ izbjeglo jer je četiri sekunde prije kraja lopta iscurila iz obruča u srazu sa odličnom ekipom Grosuplja iz Slovenije. Za mlađe igrače i klub najvažnije je bilo odigrati čim više utakmica i aktivno, košarkaški popuniti vrijeme između Božića i Nove godine.

Ukoliko se uzme statistika svih održanih turnira uočljiva je redovna pazinska aktivnost gotovo svake godine sa svim kategorijama i u tome sigurno drže primat na turniru.

1 komentar na “Zlato za pazinske juniore na 8. Božićnom međunarodnom košarkaškom turniru”

  1. GOST napisao:

    Svaka čast dečkima…zaslužili su….bili su ekipa…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.