Žminj: Doček u podne pun pogodak!

zminj_docek_2012U prepunoj žminjskoj Areni sve generacije – od najmlađih do onih nešto starijih – dočekale su točno u podne 2013. godinu. Veselje, ples i pjesma rezime su dnevnog dočeka koji je u Žminju, ali i Istri organiziran prvi put. Nakon Alena Vitasovića i Replay Banda petnaestak minuta pred doček u podne binu su zauzeli članovi uigranog i poznatog benda The Night Express koji su odmah privukli publiku u prve redove i fešta je mogla početi.

Odbrojavanje je najprije počelo od 17, ali kada se uključio monitor s točnim vremenom, onda se od pet do jedan odbrojavalo u sav glas.

Podne je tek bilo zagrijavanje, atmosfera je s prolaskom vremena bila sve veselija, a jedna od okosnica dnevnog dočeka bilo je pjevanje u jedan glas hitova nedavnog gosta žminjske Arene Mate Miša Kovača.

Vjerojatno se nitko nije nadao ovako velikom odazivu budući da je bila riječ o “probnom” dočeku u podne, no da je on u potpunosti uspio dalo se naslutiti i samim ulaskom u Žminj.

Vozači su tražili parking, a ljudi su se masovno kretali prema Areni. Bio je to zaista lijep prizor.

U jutarnjim satima na svoje su došli najmlađi. Njih je zabavljao iluzionist Magic Albin, a uz već spomenute bendove nastupao je i Amaro bend.

Iako je, kako su naglasili članovi The Night Expressa, bilo sitnih tehničkih poteškoća, to se nikako ne može reći za ukupnu atmosferu i veselje. Doček u podne svakako će se pamtiti po dobroj i uspješnoj organizaciji.

Za sve su zaslužni glazbeni promotor Veseljko Buić, a sva su događanja podržale Općina Žminj i Turistička zajednica koja je najavila da će to postati tradicija.

Oni koji su bili u blizini i nisu došli barem priviriti mogu samo žaliti jer je doček bio doista zabavan.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.