Žminjac policajcu prijetio smrću

policajac1.jpgRovinjska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnove sumnje da je 51-godišnjak s područja Žminja počinio kaznena djela prijetnje i prisile prema službenoj osobi.

U subotu, 12. siječnja oko 2.30 sati, policijska ophodnja pokušala je u prilikom kontrole prometa zaustaviti u Žminju Alfa Romeo, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala ženska osoba.

Vozačica se oglušila na svjetlosne i zvučne signale policijskih službenika te je nastavila vožnju sve do mjesta Jurići, gdje je parkirala automobil. Nakon izlaska iz vozila, žena je policijskim službenicima odbila pokazati dokumente, a uskoro je iz vozila izašao i muškarac, koji je počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike te je također odbijao dati na uvid osobne isprave.

Budući da muškarac nije prestajao s protupravnim ponašanjem, policijski službenik priopćio mu je da je uhićen, no muškarac ga je tada odgurnuo na parkirani automobil i zaprijetio mu smrću. Na mjesto događaja uskoro je stiglo još policijskih službenika te je muškarac, za kojeg je naknadno utvrđeno da se radi o 51-godišnjaku, priveden u prostorije policijske postaje.

Protiv njega se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, a radi počinjenja prekršaja, protiv muškarca i 46-godišnjakinje se pokreće prekršajni postupak, izvijestila je policija.

ipress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.