ZMNL Pazina: Baša poveo Setum do iznenađujućeg naslova

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZavršila je zimska malonogometna liga Grada Pazina. Pomalo iznenađujuće, pehar za najbolju momčad pripao je mlađahnom sastavu Setuma koji izuzev maestralnog Edia Baše, nogometaša Rovinja i nisu imali nekakvo pravo zvučno ime.

Također, iznenađujuće su drugoplasirani postali malonogometaši Kringe Pazinska Kavana koji su na krilima brzonogog Porečana Tonija Pinčana na račun pobjede iz četvrtog kola bili ispred Žrtava Noći koji u svojim redovima imaju dva najbolja strijelca lige, Dalibora Valea i Davida Dujanića.

Za korak su prekratki bili Manuel Rudela i Nikola Tomišić, nogometaši na privremenom “radu” u Nedešćini i Rovinjskom Selu, u dresu Funčića, a potpuno su razočarali „Slovenci“, momčad Stare Pošte koja je u svom sastavu imala bivšeg reprezentativca susjedne nam države, Valdija Lakošeljca i Marka Hrvatina.

Također, za naslov je veliki favorit bila jedina prava kvartovska momčad, Novo Naselje, ali su posljednji vikend odigrali izuzetno loše, pa su ligu završili samo ispred Sanplasta i Tupljaka koji su se morali zadovoljiti samim ulaskom u elitnu ligu.

U „utješnoj“ skupini najbolji su bili malonogometaši Kašćerge koji su pokazali da su „greškom“ u nižoj ligi, a od ostalih se nitko posebno nije istaknuo.

Rezultate završnice odigrane u subotu i nedjelju te konačne tablice pogledajte na labinsport.com

labinsport.com

foto: MNK Setum

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.