ZMNL Pazina: Osmorka za prvaka

U zadnjoj rundi filtriranja po skupinama Zimske malonogometne lige Pazina razriješene su sve dvojbe oko uloga koje će ekipe imati u naredna četiri kola doigravanja. U borbu za prvaka ušli su Novo naselje, Žrtve noći, Setum, Funčići, Stara pošta, Kringa Pazinska kavana, Tupljak te kao najveće iznenađenje dosadašnjeg tijeka lige Sanplast, dok će ostatak društva u utješnu skupinu.

Nakon što su dan ranije u pravoj drami sa zvukom sirene (7:7) otkinuli bod Kašćergi Tinalu, igrači Sanplasta napravili su novi podvig i pobjedom protiv Setuma ušli među osam. Novo naselje imalo je dva ispita (zaostali i redovni) u kojima su održali lekciju iz futsala svojim protivnicima i tako, nakon početnog posrtaja, kao prvoplasirani skupine A prošli u velikom stilu dalje. Uvjerljive su bile i Žrtve noći koje su slavile u derbiju protiv Kašćerge koja je time ispustila i drugu meč loptu te će dalje nastaviti u utješnoj skupini.

Dvije prilike u posljednjem kolu imale su i Stare singerice, ali nisu uspjele. Time je najviše profitirao Tupljak koji je pobjedom ulovio zadnji vlak za završnicu. Susret za biti ili ne biti igrali su Noćne ptice i Kringa Pazinska kavana koji je zasluženo pripao potonjima.

Rezultati 7. kola:

Lindar – Stara pošta 1:3
Noćne ptice – Kringa Pazinska kavana 0:5
Čemu žurba – Tupljak 2:3
Sanplast – Setum 3:2
Stare singerice – Funčići 2:2
Antonio – Škropeti 0:2
Ruhci – Novo naselje 1:8
Kašćerga Tinal – Žrtve noći 1:2
Novo naselje – Stare singerice 5:1

Poredak:

skupina A:

Novo naselje 18
Funčići 16
Stara pošta 15
Tupljak 12
Stare singerice 10
Čemu žurba 6
Lindar 3
Ruhci 3

skupina B:

Žrtve noći 18
Setum 16
Kringa Pazinska kavana 13
Sanplast 10
Kašćerga Tinal 8
Noćne ptice 7
Škropeti 5
Antonio 4

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2021.