ZMNL Pazina: Poštari isporučili na vrijeme

Nakon trotjedne pauze nastavljena je Zimska malonogometna liga Pazina čije je treće kolo, prema očekivanjima, donijelo niz zanimljivih i neizvjesnih susreta. Favoriti su uglavnom bili na visini zadatka, a dobra je izdanja imalo i nekoliko ekipa iz drugog plana.

Tako sad u poretku vlada prava gužva za prva četiri mjesta na ljestvicama te je preuranjeno “dijeliti vize” za završnicu. Ipak, nekako najbliže tome su Žrtve noći čiji su igrači pokazali pravu lakoću igranja i “s pola snage” svladali Škropećane.

Uvjerljivi su zasad i igrači Setuma koji su u ovome kolu, također lakoćom, nadigrali ekipu Antonija od kojih se pak puno više očekivalo. Spomenutom dvojcu sa stopostotnim učinkom nakon velike drame i pobjede u derbiju kola protiv Tupljaka pridružila se ekipa Stare pošte.

Poštari su bili na rubu poraza, loveći gotovo cijeli susret minus od jednog gola, a prema nekim situacijama sve je izgledalo kao da su se zamjerili sreći. Do preokreta je ipak došlo ulaskom u zadnju minutu kad je Patrik Prodan poravnao na 1:1, a drugi Buzećan u cerovljanskim redovima Lari Hamulić pogodio deseterac za slavlje i prvo mjesto skupine A.

Od onih iz drugog plana svakako valja izdvojiti Funčiće koji su lakše od očekivanja prošli Ruhce. Došlo je i do buđenja Novog naselja i Noćnih ptica koji su pobjedama uhvatili priključak, dok nekako u iznenađenje kola spada pobjeda Kringe nad Kašćergom i to nakon što su potonji imali prednost od dva gola.

Rezultati 3. kola:

Lindar – Stare singerice 3:4
Žrtve noći – Škropeti 6:4
Tupljak – Stara pošta 1:2
Setum – Antonio 6:1
Funčići – Ruhci 5:1
Sanplast – Noćne ptice 1:6
Novo Naselje – Čemu žurba 6:3
Kringa – Kašćerga Tinal 7:4

Poredak

skupina A:

Stara pošta 9
Funčići 6
Tupljak 6
Novo Naselje 6
Stare singerice 6
Čemu žurba 3
Ruhci 0
Lindar 0

Skupina B:

Setum 9
Žrtve noći 9
Kringa 6
Kašćerga Tinal 4
Noćne ptice 3
Sanplast 3
Antonio 1
Škropeti 0

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.