Župan na otvorenju prostorija Lokalne akcijske grupe Središnje Istre

flegoLokalna akcijska grupa Središnje Istre, zahvaljujući sredstvima iz IPARD programa Europske unije, dobila je svoje prostorije u sklopu nekadašnjeg Đačkog doma, u Pazinu. Prigodnoj svečanosti otvaranja danas je prisustvovao i istarski župan Valter Flego

„Novo vrijeme i novo proračunsko razdoblje EU 2014-2020 zahtjeva sinergiju, inovativne ideje i pristup, a LAG Središnje Istre oličenje je toga. Posebno mi je drago što prva formirana Lokalna akcijska grupa danas dobiva i svoje prostore, te čestitam svima koji su tomu i pridonijeli“, poručio je istarski župan dodajući kako vjeruje da će ove prostorije postati „rasadnikom projekata, rada i ideja, te biti na usluzi svim javnim i privatnim subjektima. Župan Flego kazao je i kako će LAG Središnje Istre u Istarskoj županiji i dalje imati partnera za uspješan rad.

Predsjednik LAG Središnje Istre i gradonačelnik Pazina Renato Krulčić rekao je kako se dobrim radom i dobrim planiranjem mogu postići i dobri rezultati. Dobivenim sredstvima, naglasio je Krulčić, osiguran je adekvatan prostor za daljnji razvoj LAG Središnje Istre koji, uz Grad Pazin, obuhvaća i sedam jedinca lokalne samouprave, te pokriva oko 19 tisuća stanovnika.

LAG „Središnja Istra“ osnovan je s ciljem stvaranja kvalitetne baze za razvoj i napredak, te stvaranje boljih uvjeta življenja za sve stanovnike područja kojeg pokriva.

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.